Specialist in kozijnreparatie en onderhoud

SKK Kozijnwacht is een serviceorganisatie waar gemotiveerd personeel het verschil maakt.
Daarom zijn we niet alleen op zoek naar (technisch) talent maar vooral ook naar collega’s die met plezier willen werken.
Spreekt dit jou aan, kijk dan eens naar onze actuele vacatures of stuur een spontane sollicitatie naar solliciteren@skk.nl of met het SKK sollicitatieformulier.

 

Actuele vacatures:

(ervaren) Servicemonteur Kozijntechniek regio Noord-Brabant

SKK-monteurs werken zelfstandig in de buurt van hun woonplaats

Bekijk hier het functieprofiel en mail je sollicitatie naar solliciteren@skk.nl.

Projectmonteur in diverse regio’s

Projectmonteurs werken samen aan kozijnonderhoud en projectmatige kozijnverbetering.

Bekijk het functieprofiel en mail je sollicitatie naar solliciteren@skk.nl.

Leerling monteur

Lijkt het vak je leuk, beschik je over technische aanleg maar heb je nog geen specifieke kennis of ervaring?
SKK heeft een eigen vakopleiding zodat je het vak in de praktijk kunt leren. Klik hier voor meer informatie en mail je sollicitatie naar solliciteren@skk.nl.

 

 

Stageplaatsen

 

SKK Kozijnwacht is een erkend leerbedrijf en vindt het van groot belang dat studenten en scholieren de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen. Daarom zijn er structureel stageplekken beschikbaar op verschillende afdelingen (Financiële Administratie, Verkoop Binnendienst en Service Planning) voor studenten van zowel MBO als HBO niveau.

 

Vanaf september 2021 zijn er weer nieuwe stageplaatsen beschikbaar

ondanks Corona-beperkende maatregelen probeert SKK betekenisvolle stageplaatsen te bieden – klik hier voor meer informatie

 

Stagelopen bij SKK betekent een leerzame periode in een aangename bedrijfsomgeving. Bovendien krijg je als stagiair veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ben jij op zoek naar een stageplek en lijkt het je wat om bij SKK stage te lopen? Mail dan je motivatie + CV naar solliciteren@skk.nl.

Open sollicitaties

SKK Kozijnwacht heeft met regelmaat vacatures, zowel kantoorfuncties in Assen als uitvoeringsfuncties in de regio’s. Lijkt het jou leuk om bij SKK te werken maar zie je geen vacature online staan, stuur dan een motivatie + CV naar solliciteren@skk.nl. onder vermelding ‘open sollicitatie’. Of:

Gemakkelijk een (open) sollicitatie sturen, klik hier voor ons SKK sollicitatieformulier.

Beoordelen we je CV als geschikt voor SKK maar is er op geen vacature in jouw vakgebied of regio dan houden we je gegevens in portefeuille om op een later tijdstip contact met je op te kunnen nemen.

CV's van afgewezen sollicitanten worden niet bewaard tenzij met nadrukkelijke toestemming van kandidaten.