Open sollicitaties

SKK Kozijnwacht heeft met regelmaat vacatures, zowel kantoorfuncties in Assen als uitvoeringsfuncties in de regio’s. Lijkt het jou leuk om bij SKK te werken, maar zie je geen vacature online staan? Stuur dan een motivatie + CV naar personeelszaken@skk.nl onder vermelding ‘open sollicitatie’. Of maak gebruik van ons sollicitatieformulier. Wij houden dan je gegevens in portefeuille.

Stage lopen bij SKK

SKK Kozijnwacht is een erkend leerbedrijf en vindt het van groot belang dat studenten en scholieren de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen. Daarom zijn er structureel stageplekken beschikbaar op verschillende afdelingen (Financiële Administratie, Verkoop Binnendienst en Service Planning) voor studenten van zowel MBO als HBO niveau.

Stageplaatsen vanaf september 2024
Vanaf september zijn er weer nieuwe stageplaatsen beschikbaar. Stagelopen bij SKK betekent een leerzame periode in een aangename bedrijfsomgeving. Bovendien krijg je als stagiair veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ben jij op zoek naar een stageplek en lijkt het je wat om bij SKK stage te lopen? Mail dan je motivatie + CV naar personeelszaken@skk.nl

Bekijk hier de beschikbare stageplekken bij SKK