Service Kunststof Kozijnen is opgericht in 1991. Eerst als service afdeling van een Groningse leverancier van kunststof kozijnen voor het oplossen van (oplever-)klachten aan hun kozijnen, maar al snel na de oprichting als zelfstandige dienstverlener met een servicekantoor in Assen en een landelijk netwerk servicemonteurs.

SKK is gespecialiseerd in kozijnonderhoud & reparatie voor kunststof/aluminium kozijnen en voor houten kozijnen met geïntegreerd hang- & sluitwerk of meerpunt sluitingen. In heel Nederland werkt SKK voor woningcorporaties, commerciële vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en particuliere woningbezitters en de dienstverlening is merkonafhankelijk.

Onze topklasse kozijnspecialisten beschikken over kennis, kunde en een servicewagen vol specialistisch materiaal en gereedschap. Deze vakmannen zijn snel ter plaatse, werken vakkundig en gaan voor duurzaam resultaat.

Werkzaamheden gebeuren planmatig (kozijnonderhoud), ad hoc (kozijnreparatie) en projectmatig (kozijnverbetering). Aansturing en coördinatie gebeurt grotendeels geautomatiseerd op de afdelingen planning en administratie in Assen, waar ook een service desk is voor efficiënte bewonerscommunicatie.

Kwaliteit gewaarborgd

Kozijnonderhoud is een vak apart waar onze medewerkers met passie en verstand aan werken. Servicemonteurs worden door SKK zelf opgeleid en keren regelmatig terug naar onze eigen vakschool.

Deskundigheid en creativiteit, maar ook vriendelijkheid en respect voor de privacy van bewoners zijn kwaliteiten waar wij hoge eisen aan stellen.

Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd en onze werkwijze sluit bovendien aan op de normen van het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH).

Centrale Aansturing

Op de binnendienst in Assen zorgen collega’s van de werkvoorbereiding, planning en inkoop voor een goede aansturing van de monteurs en administratieve verwerking van de werkzaamheden.

De Service Desk voor rechtstreeks bewonerscontact is een integraal onderdeel van onze dienstverlening en dit wordt met eigen mensen op vriendelijke en persoonlijke manier gedaan.

Kernwaarde Hulpvaardigheid

De beste waarborg voor onze dienstverlening is de hulpvaardigheid van onze organisatie en haar mensen. Met kennis en autoriteit op het gebied van kozijntechniek helpen wij klanten met hun kozijnbezit en streven we naar klanttevredenheid van onze opdrachtgevers én van bewoners.