Specialist in kozijnreparatie en onderhoud

Ruim 25 jaar is SKK Kozijnwacht hét adres voor kozijnonderhoud en reparatie of opwaardering van het hang- en sluitwerk. Wij werken in heel Nederland voor woningcorporaties, commerciële vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaren en particuliere woningbezitters. SKK heeft verspreid over Nederland een netwerk van topklasse kozijnspecialisten die beschikken over kennis, kunde en een servicewagen vol specialistisch materiaal en gereedschap. Deze kozijnwachters zijn snel ter plaatse, werken vakkundig en gaan voor duurzaam resultaat. De dienstverlening van SKK richt zich op kunststof en aluminium kozijnen en houten kozijnen met geïntegreerd hang- en sluitwerk.

Werkzaamheden gebeuren planmatig (kozijnonderhoud), ad hoc (kozijnreparatie) en projectmatig (kozijnverbetering). Aansturing en coördinatie gebeurt grotendeels geautomatiseerd op de afdelingen planning en administratie in Assen, waar ook een service desk is voor efficiënte bewonerscommunicatie.

Kwaliteit gewaarborgd

Kozijnonderhoud is een vak apart waar onze medewerkers met passie en verstand aan werken. Kozijnwachters worden door SKK zelf opgeleid en keren regelmatig terug naar onze eigen vakschool. Deskundigheid en creativiteit, maar ook vriendelijkheid en respect voor de privacy van bewoners zijn kwaliteiten waar wij hoge eisen aan stellen. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd en onze werkwijze sluit bovendien aan op de normen van het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH).