Specialist in kozijnreparatie en onderhoud

Sinds 1991 maakt SKK Kozijnwacht zich sterk voor duurzaam kozijnonderhoud voor optimaal comfort voor bewoners. In dertig jaar tijd is het netwerk van servicemonteurs gegroeid en is ook de expertise toegenomen, want kozijnonderhoud is een vak apart. SKK kan rekenen op veel loyale opdrachtgevers, waardoor de groei heeft doorgezet. In april startte de honderdste SKK-monteur. Een mijlpaal!

De honderdste monteur

Ook Mark Wierenga (24) begon recent als SKK-monteur. Mark: “Vanaf de eerste gesprekken met SKK beviel het mij heel goed. Bij SKK is alles prima geregeld: het materiaal, de werkvoorbereiding en het gereedschap. Dat is belangrijk als je je werkt goed en met plezier wilt doen.“ 

 

Samen sterk

Mark werkt in de regio van z’n woonplaats, Noord-Nederland. Mark: “Je komt overal en geen dag is hetzelfde. De leukste klussen vind ik toch wel de kozijnreparaties. Elk reparatieverzoek is weer anders. Vaak weet ik zelf de oplossing wel te vinden, maar als ik er niet uit kom, dan bel ik een monteur met meer ervaring. Mijn nieuwe collega’s zijn stuk voor stuk sociaal en behulpzaam. Onderling is het altijd leuk en gezellig. Dat maakt samenwerken gewoon heel prettig.”

 

honderdste monteur
Mark Wierenga SKK

 

Professionele organisatie

Naast ervaring in de SKK-praktijk heeft Mark ook al een nieuw certificaat op zak. Mark: “Er zijn altijd nieuwe dingen om te leren. We hebben net een tweedaagse interne opleiding gehad. Bestaande kennis wordt opgefrist en nieuwe technieken bijgeleerd, zoals: glas opblokken, ramen afstellen en kennis over verschillende profielen. Maar ook de tablet kwam aan bod. We hebben geoefend om bonnen correct af te ronden en nieuw materiaal te bestellen. Hierdoor werken we met z’n allen professioneel en dat werkt gewoon heel fijn.”

 

Wil jij ook deel uitmaken van ons snelgroeiende team? Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe mensen. 

Waar zit SKK Kozijnwacht?

SKK Kozijnwacht repareert snel en vakkundig kozijnen en hang- en sluitwerk in heel Nederland. Spoedreparaties binnen één dag. Onze servicemonteurs zijn snel ter plaatse en hebben een gevarieerde busvoorraad waarmee ze 8 van de 10 klachten direct verhelpen.

Meer informatie over:

een éénmalig reparatieverzoek

preventief kozijnonderhoud

SKK-werkzaamheden ten tijde van Corona

Update Coronaprotocol d.d. 22 april 2021

Naar onze website

Conform het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ voor de bouw- en technieksector, zet SKK haar werkzaamheden voort.

  • SKK Coronaprotocol blijft van kracht
  • Afspraken van SKK-monteurs tellen niet mee voor gemaximaliseerd bezoekersaantal van 2 gasten
  • Voor werkzaamheden waarbij twee monteurs nodig zijn, werkt SKK met zoveel mogelijk vaste koppels

Ter vermindering van eventuele risico’s hanteren wij een strikt protocol.
Klik hier om dit protocol te lezen.

Of klik hieronder om verder te gaan naar onze website.

Naar onze website Of lees hier meer