06 augustus 23 - Actueel

Als school of universiteit wilt u niets minder dan het beste voor uw leeromgeving. Dat begrijpen wij. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we dé specialist in het repareren en onderhouden van kozijnen voor scholen en universiteiten. Of het nu gaat om ramen, deuren of het bijbehorende hang- en sluitwerk, onze expertise staat garant voor topkwaliteit service. Samen streven we naar een leer- en werkomgeving die zowel veilig, comfortabel als duurzaam is.

Buiten schooltijden om

Het onderhoud aan de ramen, deuren en kozijnen plannen we altijd buiten de schooltijden om of in de schoolvakanties. We begrijpen dat de ramen en deuren in uw onderwijsinstelling intensief worden gebruikt. Daarom zijn we toegewijd aan de specifieke behoeften van educatieve omgevingen. Onze toewijding aan kwaliteit en efficiëntie zorgt ervoor dat we veel problemen direct dezelfde dag kunnen verhelpen.

Heeft u een voorkeur voor vaste onderhoudsmomenten? Geen probleem. We stemmen graag met u een planning af die naadloos aansluit bij uw behoeften en de agenda van uw instelling.

Jeroen Lassche over SKK

Van British School of Amsterdam – Facility coördinator

“De samenwerking is prima. Ze reageren snel op een schademelding en lossen het direct op, nog dezelfde dag. Ik kan SKK met een gerust hart aanbevelen aan andere scholen.”