Ons doel is ervoor te zorgen dat alle mensen zich fijn en comfortabel voelen in gebouwen die hun waarde behouden. Kozijnen spelen daarin een sleutelrol.

Zo werken we:

Bij het eerste licht zijn we al op pad. Al meer dan 30 jaar repareren en onderhouden wij voor scholen en universiteiten alle soorten ramen, deuren en kozijnen, inclusief het hang- en sluitwerk.

Geen overlast

Het onderhoud aan de ramen, deuren en kozijnen plannen we altijd buiten de schooltijden om of in de schoolvakanties. Zo voorkomen we iedere vorm van overlast. Bovendien hebben we de meest voorkomende onderdelen bij ons, zodat we niet nog eens terug hoeven komen.

Zware belasting

Ramen en deuren worden op scholen intensief gebruikt en extra zwaar belast. Vooral het hang- en sluitwerk krijgt het te verduren. Daarom hebben we ons daarin gespecialiseerd. We durven te stellen dat we ieder schadeprobleem oplossen.

Spoedreparaties

Toegankelijkheid en veiligheid vormen voor scholen de hoogste prioriteit. Toch kan er wel eens een defect optreden aan een toegangsdeur of raam. We hebben daarom altijd monteurs voor spoedreparaties klaarstaan. Zij verhelpen ieder defect nog dezelfde dag.

Vaste urenblokken

Een deel van onze opdrachtgevers wil graag dat we op vaste momenten het onderhoud komen doen. Als u dat ook wilt, dan maken we samen een planning die het best past bij uw plannen en die van de school.

Jeroen Lassche over SKK

Van British School of Amsterdam – Facility coördinator

“De samenwerking is prima. Ze reageren snel op een schademelding en lossen het direct op, nog dezelfde dag. Ik kan SKK met een gerust hart aanbevelen aan andere scholen.”

Meer weten?

Vraag dan de gratis kozijninspectie aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.