22 april 21 - Actueel

De honderdste monteur

Ook Mark Wierenga (24) begon recent als SKK-monteur. Mark: “Vanaf de eerste gesprekken met SKK beviel het mij heel goed. Bij SKK is alles prima geregeld: het materiaal, de werkvoorbereiding en het gereedschap. Dat is belangrijk als je je werkt goed en met plezier wilt doen.“

Samen sterk

Mark werkt in de regio van z’n woonplaats, Noord-Nederland. Mark: “Je komt overal en geen dag is hetzelfde. De leukste klussen vind ik toch wel de kozijnreparaties. Elk reparatieverzoek is weer anders. Vaak weet ik zelf de oplossing wel te vinden, maar als ik er niet uit kom, dan bel ik een monteur met meer ervaring. Mijn nieuwe collega’s zijn stuk voor stuk sociaal en behulpzaam. Onderling is het altijd leuk en gezellig. Dat maakt samenwerken gewoon heel prettig.”

Professionele organisatie

Naast ervaring in de SKK-praktijk heeft Mark ook al een nieuw certificaat op zak. Mark: “Er zijn altijd nieuwe dingen om te leren. We hebben net een tweedaagse interne opleiding gehad. Bestaande kennis wordt opgefrist en nieuwe technieken bijgeleerd, zoals: glas opblokken, ramen afstellen en kennis over verschillende profielen. Maar ook de tablet kwam aan bod. We hebben geoefend om bonnen correct af te ronden en nieuw materiaal te bestellen. Hierdoor werken we met z’n allen professioneel en dat werkt gewoon heel fijn.”

 

Wil jij ook deel uitmaken van ons snelgroeiende team? Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe mensen.