Specialist in kozijnreparatie en onderhoud

Bij kozijnreparatie en onderhoud komen SKK monteurs hang- en sluitwerk tegen van verschillende merken, types en status. Juist daarom is onze dienstverlening merkonafhankelijk en we bieden in alle gevallen onze service. Voor nieuw hang- en sluitwerk is SKK juist wél kieskeurig omdat alleen kwaliteitsbeslag bijdraagt aan een duurzame oplossing!

Één van de voornaamste beslagmerken die SKK voert, is Siegenia, een Duitse leverancier van kwaliteitsbeslag die bovendien als een partner met ons meedenkt. Op de jaarlijkse SKK-vakschooldag nam Siegenia de moeite om alle monteurs te trainen in beslagvervanging. Siegenia stuurde hun eigen specialisten van draaikiep-beslag (kunststof en aluminium) tot PSK en HS elementen, KFV reparatie- en Genius sloten.

Een leerzame dag voor monteurs in het algemeen en voor SKK in het bijzonder:

Uit handen van Edwin Wolf van de Siegenia Groep ontvangt SKK-rayonmanager Jan de Jonge vol trots het officiële certificaat
waarmee SKK Kozijnwacht gecertificeerde partner is van Siegenia voor beslagvervanging van het volledige Siegenia-assortiment!

Waar zit SKK Kozijnwacht?

SKK Kozijnwacht repareert snel en vakkundig kozijnen en hang- en sluitwerk in heel Nederland. Spoedreparaties binnen één dag. Onze servicemonteurs zijn snel ter plaatse en hebben een gevarieerde busvoorraad waarmee ze 8 van de 10 klachten direct verhelpen.

Meer informatie over:

een éénmalig reparatieverzoek

preventief kozijnonderhoud