13 augustus 21 - Referentie

Zelfstandig en zelfvoorzienend

Tim: ‘We voerden het preventief onderhoud uit in opdracht van NVT Onderhoudsgroep. Dus ik heb meteen Klaas gebeld.’ Klaas ten Lande, uitvoerder bij NVT Onderhoudsgroep: ‘Ik ben blij met de vroegsignalering en goede communicatie vanuit SKK. Voor ons is het ook belangrijk dat een project niet te veel vertraging oploopt. Tim stelde voor om samen op te trekken. Via de verhuurder zijn de onderhoudswerkzaamheden toen opnieuw aangekondigd. SKK stuurde vlak voor hun komst nog een herinneringsbrief. Dat bleek de truc. Alle 32 woningen zijn inmiddels voorzien van nieuw glas, rubbers en roosters zonder dat de kosten of de planning erg zijn uitgelopen.’

Hoge bewonerstevredenheid

Voor het gebouw staat een indrukwekkende rode kraan. “Die huren en besturen wij zelf”, vertelt Tim. Het glas is te groot en te zwaar om door de krappe portiek naar boven te tillen. “We werken altijd zelfvoorzienend: we regelen materieel en maken zelf afspraken met bewoners.” Klaas: “Wij zijn als hoofdaannemer ingehuurd door de verhuurder. Vakkundige werkzaamheden besteden we uit aan experts zoals SKK. Naderhand heeft de verhuurder een tevredenheidsonderzoek gedaan onder de bewoners. Wat blijkt? We zijn beoordeeld met een 7,5. Daar zijn we ontzettend blij mee. Ook de verhuurder was erg te spreken over ons werk.’ Tim: “Door het adequate optreden profiteren bewoners nog deze zomer van een betere isolatie, minder geluidsoverlast en een optimale ventilatie. Daar doen we het voor.”

Wilt u meer weten over dit project óf revitalisering van uw kozijnen, neem dan contact op met de rayonmanager in uw regio: