Specialist in kozijnreparatie en onderhoud

De XL-dag brengt theorie en praktijk samen

‘Op basis van vragen en ideeën uit de SKK-praktijk nodigen we jaarlijks leveranciers uit voor het geven van een workshop aan monteurs”, vertelt rayonmanager Jan de Jonge die de XL-dagen organiseert. Dit jaar stond de kunststofdeur centraal. Daarnaast was er aandacht voor het vervangen van sloten, diverse scharnieren en afstelmogelijkheden en deurdrangers. Ook werd er aandacht besteed aan veiligheid en gezondheid met een workshop over veiligheid op de werkplek en een periodiek medisch onderzoek als gezondheidscheck voor collega’s.

 

De wisselwerking tussen monteur en leverancier

In workshops laten Dr. Hahn, GEZE en FUHR de monteurs kennismaken met een selectie van hun producten en de wijze van monteren. Door de indeling in kleine groepen monteurs, was iedereen optimaal betrokken bij de toelichting op producten en toepassingen. Jan: ‘Het is goed om nieuwe kennis te vergaren, maar herhalen is ook altijd goed. Tijdens de sessies komen praktijkervaring en technische informatie heel mooi samen. Door de vele ervaringen van de SKK monteurs, kregen de fabrikanten ook inzicht in de praktijk. Hierdoor ontstond er een hele mooie wisselwerking.’

 

Een dag van leren en vermaak

Jan kijkt met tevredenheid terug op de XL-dag. “Het was ontzettend leuk om de monteurs weer in grote getale bij elkaar te zien. Ik zag veel nieuwe gezichten, maar het was gelijk weer ouwe jongens krentenbrood. Monteurs vonden het fijn om elkaar weer op grote schaal te ontmoeten. Het onderlinge contact hebben ze gemist. Net als het leren en ervaringen uitwisselen. Daarom heb ik extra tijd ingebouwd tussen de workshops: dan kun je elkaar weer even spreken. Het gaat om leren en vermaak samen. Dat gebeurt ook echt. Dat is gewoon goed.” 

Waar zit SKK Kozijnwacht?

SKK Kozijnwacht repareert snel en vakkundig kozijnen en hang- en sluitwerk in heel Nederland. Spoedreparaties binnen één dag. Onze servicemonteurs zijn snel ter plaatse en hebben een gevarieerde busvoorraad waarmee ze 8 van de 10 klachten direct verhelpen.

Meer informatie over:

een éénmalig reparatieverzoek

preventief kozijnonderhoud