Wij zorgen voor een comfortabel leerklimaat

Elke school en universiteit streeft naar de beste faciliteiten voor hun studenten. Wij dragen daar graag aan bij met onze 30 jaar expertise in kozijnonderhoud. Of het nu gaat om ramen, deuren of hang- en sluitwerk, u kunt op onze topkwaliteit rekenen.

Ons doel? Een veilige en comfortabele leeromgeving!

Speciaal voor onderwijsinstellingen hebben wij een meerjarig onderhoudsconcept ontwikkelt. Je leest er alles over in onze whitepaper!

Vraag hier onze Whitepaper aan:

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen overlast

Het onderhoud aan de ramen, deuren en kozijnen plannen we buiten de schooltijden om of in de schoolvakanties. Zo voorkomen we iedere vorm van overlast. Bovendien hebben we de meest voorkomende onderdelen bij ons, zodat we niet nog eens terug hoeven te komen voor een reparatie.

Zware belasting

Ramen en deuren worden op scholen en universiteiten intensief gebruikt en extra zwaar belast. Vooral het hang- en sluitwerk krijgt het te verduren. Daarom hebben we ons daarin gespecialiseerd. We durven te stellen dat we ieder kozijnprobleem oplossen.

Spoedreparaties

Toegankelijkheid en veiligheid vormen voor scholen en universiteiten de hoogste prioriteit. Er kan weleens een defect optreden aan een toegangsdeur of raam. We hebben daarom altijd monteurs voor spoedreparaties klaarstaan. Zij verhelpen ieder defect nog dezelfde dag.