Op vrijdag 19 juni 2015 organiseert SKK Kozijnwacht een trainingsprogramma voor het voltallige personeel op het SKK-kantoor in Assen. Er worden geen uitvoerende werkzaamheden verricht op deze dag, maar SKK is wel telefonisch bereikbaar voor de aanname van reparatieverzoeken en deze worden ingepland vanaf maandag 22 juni.

Alleen spoedeisende klachten die niet kunnen wachten tot na het weekend worden op 19 juni nog in behandeling genomen. Hiervoor heeft SKK in iedere regio een zorgvuldige selectie van onderaannemers achter de hand die onder onze verantwoordelijkheid de reparatie uitvoeren of een noodvoorziening treffen.

Op maandag 22 juni is SKK Kozijnwacht weer op volle kracht aanwezig en wordt eventuele achterstand in werkzaamheden weggewerkt. Ook neemt SKK zelf de opvolging van spoedeisende klachten weer over.

Waarom de SKK-Vakschool

Wij hopen dat onze opdrachtgevers op 19 juni zo weinig mogelijk overlast ervaren van onze afwezigheid en benadrukken graag het belang van deze opleidingsdag. Structurele aandacht voor de SKK-Vakschool stimuleert de kwaliteit van onze dienstverlening en draagt bij aan de (technische) kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Er wordt dit keer aandacht besteed aan :

Voor vragen over of toelichting op bovenstaand bericht kunt u zich richten tot Dicky Siegers van onze verkoop binnendienst (0592-378596/siegers@skk.nl).