31 mei 23 - Actueel

Woningcorporatie Actium heeft SKK ingeschakeld voor de opwaardering van 180 woningen in en rondom de Paginilaan in Assen. Het project bestaat uit verschillende verbeteringen, zoals het vervangen van ramen en deuren met nieuw rubber voor betere tochtwering. Daarnaast worden de draairamen voorzien van nieuwe remscharen, waardoor bewoners de gewenste ventilatiestand kunnen instellen.

Extra tijd voor bewoners

Het monteursteam, bestaande uit Klaas, Jorden, Johan en Arjen, zet zich in om deze werkzaamheden efficiënt en vakkundig uit te voeren. Niet alleen zijn ze bezig met het efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden, maar ze hebben ook als doel om bewoners een positieve gebruikerservaring te bieden. Daarom krijgen ze extra tijd om bewoners uitgebreid uitleg te geven over de nieuwe bedieningssystemen. Hierdoor zorgen we ervoor dat iedereen met een grote glimlach achterblijft. Tevreden bewoners zijn immers ons ultieme doel.

Een project van formaat

Het is bijna niet te bevatten, maar in dit project gaan we meer dan 16 kilometer rubber vervangen! Dat is uitgerold twee keer de hoogte van de Mount Everest. Een flinke uitdaging, maar bij SKK draaien we onze hand er niet voor om. We weten dat woningcorporaties voor een flinke puzzel staan bij het verduurzamen van hun woningen. Daarom hebben we een duurzaam beheersysteem voor kozijnen ontwikkeld dat niet alleen energie bespaart en aan de overheidsnormen voldoet, maar ook economisch verstandig is. We zorgen goed voor de bestaande kozijnen en als het echt nodig is, vervangen we ze door energiezuinige alternatieven. En het belangrijkste? Het verbetert het wooncomfort van de bewoners. Want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.