05 mei 22 - Actueel

Na enkele maanden van (ver-)bouwen en inrichten, heeft SKK op 15 april jl. het nieuwe bedrijfspand in Rotterdam feestelijk geopend in het bijzijn van alle collega’s Team Zuid! In de regio is SKK goed vertegenwoordigd en de komst van een eigen kantoor kan de dienstverlening aan opdrachtgevers en huurders alleen nog maar versterken. Een efficiënt ingericht magazijn zorgt ervoor dat monteurs van rayon Zuid snel ter plaatse zijn met het juiste materiaal.

Een multifunctionele werklocatie

Het bedrijfspand is meer dan een magazijnlocatie, er zijn multifunctionele vergaderruimtes, moderne werkplekken, een vakschool-afdeling en een ontspanningsruimte. Collega’s kunnen het nuttige met het aangename combineren en dat wordt door iedereen enorm gewaardeerd. Al tijdens de openingsdag werd er goed gebruikgemaakt van de vergaderfaciliteiten en tevens werden poolbiljart en dartbord ingewijd. Voor Team Zuid is deze ruimte per direct dé plek voor een gezellige lunch of vrijdagmiddagborrel.


Wees welkom 

Ivar Olofsen, rayonmanager Zuid: “We zijn onze opdrachtgevers in deze regio erg dankbaar dat we de voorbijgaande jaren altijd welkom waren op hun kantoor. Nu we zelf een schitterend pand hebben, zijn wij ook graag gastheer voor gezamenlijke besprekingen. De koffie staat altijd klaar!”

Kortom, de prachtige nieuwe SKK locatie in Rotterdam is niet alleen een verrijking voor onze medewerkers maar ook voor onze opdrachtgevers. Dus ben je in de buurt? Kom dan beslist even langs!