SKK Kozijnwacht presenteert zich op de V.v.E. beurs van het Oosten – 5 juni 2014

Verenigingen van Eigenaren in Oost Nederland organiseren op donderdag 5 juni aanstaande een onderhoudsbeurs in de Eusebiuskerk te Arnhem. SKK Kozijnwacht is als exposant present om beheerders en bestuurders van V.v.E.’s te informeren over een rendabele en gebruiks-vriendelijke exploitatie van kunststof en aluminium kozijnen.

SKK-medewerkers vertellen enthousiast over levensduurverlening van de kozijnen en andere voordelen van preventief onderhoud, maar ook over reparatie van tocht– en lekkageklachten of kapot beslag. SKK beschikt over merkonafhankelijke kennis van hang- en sluitwerk én heeft een netwerk van vakkundige kozijnwachters die snel ter plekke kunnen zijn. Als het moet, binnen één dag!

SKK biedt maatwerkdienstverlening speciaal voor particuliere huizenbezitters, Verenigingen van Eigenaren en beheerders. Wilt u hier meer over weten? Bezoek dan onze stand op de beurs en maak persoonlijk kennis met SKK Kozijnwacht.

V.v.E. Beurs van het Oosten
Eusebiuskerk , Kerkplein 1
6811 EB Arnhem
www.vvebeursvanhetoosten.nl

Donderdag 5 juni 2014
Openingstijden beursvloer: 11.00 – 20.00 uur.

Bent u V.v.E. bestuurder of beheerder en wilt u een bezoek brengen aan deze beurs? Stuur dan een mailtje naar verkoop@skk.nl t.a.v. Dicky Siegers en wij sturen u een gratis toegangskaart toe.