05 april 22 - Actueel

HEBO is een grote producent van prefab houten en kunststof kozijnen. In hun zoektocht naar een landelijke servicepartij koos HEBO voor SKK Kozijnwacht. Een samenwerking die al een ruim jaar naar volle tevredenheid van beide partijen loopt. Na het versoepelen van coronamaatregelingen was het de hoogste tijd voor een nadere kennismaking.


HEBO en SKK: een goede match  

SKK rayonmanager Jan de Jonge: ”HEBO wil samenwerken met een grote landelijke partij. We zijn blij dat we elkaar hierin hebben gevonden. Het plaatsen van een prefab kozijn vraagt om grote nauwkeurigheid. Hierin willen alle betrokken partijen van elkaar leren. Daarom controleren SKK-monteurs of de kozijnen goed zijn geplaatst, maar we verzorgen ook het onderhoud én lossen storingen op.”


Praktische cursus voor SKK-monteurs

In zes dagen tijd zijn dertig monteurs opgeleid. Elke dag een groep van vijf monteurs. Jan: ”Er kwam van alles voorbij tijdens de cursusdag. Bijvoorbeeld: welke foto’s zijn waardevol voor HEBO? En hoe koppel je informatie schriftelijk terug? Welke informatie is interessant voor de aannemer? We kregen ook een rondleiding in de indrukwekkende fabriekshal en instructies over verschillende servicewerkzaamheden. De monteurs konden alle nieuwe vaardigheden meteen uitproberen in de technische ruimte.”


Gezamenlijke afsluiting 

Op vrijdag 1 april werden de opleidingsdagen gezamenlijk afgesloten. Naast de monteurs waren ook accountmanagers, projectleiders en uitvoerders uitgenodigd. Jan: “De monteurs zijn enthousiast over de praktijkgericht leerdagen van HEBO. De opleidingsdagen waren een mooie gelegenheid om de samenwerking verder te bezegelen.”

SKK Kozijnwacht verzorgt reparaties, preventief onderhoud en (energetische) opwaardering van bestaande kunststof-, aluminium- en houten kozijnen. Wij zijn een landelijke serviceorganisatie voor corporaties, (commerciële) gebouwbeheerders, Verenigingen van Eigenaren en particuliere woningbezitters.

 

Wilt u meer weten over onze onderhoudscontracten? Neem dan contact op met de rayonmanager in uw regio:

Noord / Oost Nederland: Jan de Jonge | 06-21298499 | dejonge@skk.nl
Zuid Nederland: Ivar Olofsen | 06-27024336 | olofsen@skk.nl
West Nederland: Jeroen van Vliet | 06-27008244 | vanvliet@skk.nl