Afgelopen weekend scheen de zon en konden we genieten van aangename temperaturen. Iedereen merkt: de lente is in aantocht. Er breekt een tijd aan dat we kozijnen weer intensief gaan gebruiken; ramen, ventilatieroosters en (tuin-)deuren worden met regelmaat open en dicht gedaan.

De kou en vocht van het afgelopen seizoen kunnen wat sporen achterlaten hebben. Heeft u last van gebreken of is uw hang- en sluitwerk niet meer optimaal bedienbaar, dan hebben wij een praktische oplossing voor u.

SKK Kozijnwacht biedt een vakkundige onderhoudsbeurt aan het hang- en sluitwerk van uw kozijnen. Door alle ramen en deuren in uw woning te inspecteren, het beslag perfect af te stellen, te smeren en waar nodig te repareren, gaan uw kozijnen topfit de lente in.

Onderhoud kan uitgevoerd worden in de vorm van een eenmalige inspectiebeurt of als onderdeel van een onderhoudsovereenkomst. U kunt hiervoor kiezen als eigenaar voor uw eigen woning én er zijn complexmatige mogelijkheden (bijvoorbeeld voor een Vereniging van Eigenaren of woningcorporatie).

Wilt u meer informatie en/of een aanbieding van ons ontvangen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op via 0900-8420 of info@skk.nl.