Het onderhouden, repareren of opwaarderen van hang- en sluitwerk valt ook onder deze regeling van tijdelijke btw-verlaging. SKK Kozijnwacht helpt u graag met uw onderhoudsvraag. Kunnen de kozijnen van uw woning wel een oppepper gebruiken? Beheert u een complex met kunststof of aluminium kozijnen? Of houten kozijnen met geïntegreerd beslag? SKK kan het hang- en sluitwerk uw kozijnen preventief onderhouden, repareren of opwaarderen naar bijvoorbeeld PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen).

Sinds 1 maart 2013 is het 6%-tarief is van toepassing op alle renovatie- en herstelwerkzaamheden in en aan de woning. Onder deze werkzaamheden wordt verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Het verlaagde btw-tarief is uitsluitend van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen*.

Op 1 juli 2015 wordt het btw-percentage weer teruggedraaid naar 21%. Wilt u profiteren van deze regeling? Vergeet dan niet dat de werkzaamheden uiterlijk 30 juni gereed moeten zijn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten.

 

* Bron: www.rijksoverheid.nl. Link: http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/02/28/tijdelijke-btw-verlaging-op-renovatie-herstel-en-tuinonderhoud-woningen.html. Geraadpleegd op 26-01-2015.