stijgende lijnHet aantal woningen met een SKK-overeenkomst voor structureel kozijnonderhoud blijft stijgen. Recente groei naar een aantal boven de 110.000 komt door het nieuwe onderhoudsconcept. Dit is enthousiast ontvangen door enkele van onze grootste opdrachtgevers waaronder de corporaties Eigen Haard, Vestia, Nijestee en De Key.

Onder de naam all-in overeenkomst neemt SKK Kozijnwacht de complete zorg voor de kozijnen uit handen van deze corporaties. Naast de gebruikelijke driejaarlijkse onderhoudsbeurt en servicedienst voor tussentijdse klachten, is er een aantal noviteiten.

Nieuw is het bewonersportaal voor het rechtstreeks plaatsen van reparatieverzoeken. Daarnaast repareert en onderhoudt onze monteur behalve het ene kozijn waar de klachten vandaan komen ook direct de andere ramen en deuren en controleert deze op mankementen. Tevens nieuw is de systeemkoppeling voor actuele status van werkzaamheden, administratie en prestatie-dashboards. Hierdoor kunnen opdrachtgevers in een paar klikken zien wat de status is van individuele reparatieverzoeken of hoeveel storingen er bij een bepaald complex zijn geweest in de afgelopen periode.

In het all-in concept passen kunststof, aluminium én houten kozijnen. SKK zorgt voor onderhoud en reparatie, maar ook voor het verhelpen van inbraak- of brandschade. Een uiterst complete overeenkomst die SKK graag op maat samenstelt voor corporaties en andere gebouwenbeheerders.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor zowel kleine vastgoedbeheerders als grote corporaties. Neem contact met ons op via (0592) 37 85 85 of info@skk.nl.