Specialist in kozijnreparatie en onderhoud

SKK Kozijnwacht is een serviceorganisatie waarbij gemotiveerd personeel het verschil maakt. Medewerkers combineren hun professie met werkplezier en dit is de basis voor hoge klanttevredenheid. Om te weten of dit goed bij jou past, beantwoord je de volgende vragen:
Ben jij goed in je vak, help je graag klanten en ben je ook nog een teamspeler? Heb je drie keer JA geantwoord, dan is SKK Kozijnwacht de ideale werkgever voor jou.

Zoek jij een (nieuwe) baan of wil je ook nog werkplezier, leuke collega’s en gedeelde trots vanwege tevreden klanten?

SKK zoekt enthousiaste kandidaten die passen bij onze bedrijfscultuur voor een duurzame en prettige samenwerking!

Huidige vacatures:

 1. Servicemonteur (regio’s West en Zuidwest Nederland)

  Welke servicemonteur stapt in onze VITO?

  Er rijdt ermee in de regio West of Zuidwest Nederland (Amsterdam e.o. of Rotterdam e.o.)?

  Elke werkdag van een SKK monteur is anders: je werk zelfstandig, komt bij verschillende mensen over de vloer en de technische werkzaamheden zijn gevarieerd.

  Bekijk het functieprofiel en stuur een sollicitatie naar solliciteren@skk.nl .

 2. Medewerker Klantcontact (Serviceplanning)

  Welke collega vertegenwoordigt SKK naar klanten die bellen of mailen met SKK?

  En helpt ze professioneel, klantvriendelijk en met het juiste SKK-perspectief.

  De nieuwe medewerkers staat in direct contact met de klant: opdrachten aannemen, afspraken wijzigen, opdrachtgevers informeren en doorverwijzen naar de juiste collega’s.
  Het betreft een gevarieerde functie van 32 uur per week voor een representatieve collega met teamspirit en een servicegerichte instelling. Lees hier meer over de vacature en mail je sollicitatie naar offringa@skk.nl.

Behalve deze actuele vacatures heeft SKK altijd plaats voor gemotiveerde Service Monteurs die, afhankelijk van hun ervaring, kunnen worden ingezet voor het zelfstandig verrichten van reparaties en/of het verrichten van projectmatige werkzaamheden in teamverband. Ben je bekend met kunststof, aluminium en/of houten kozijnen en heb je (enige) ervaring met het monteren van hang- en sluitwerk? Stuur dan je CV + motivatie naar solliciteren@skk.nl.

 

Stageplaatsen

SKK Kozijnwacht is een erkend leerbedrijf en vindt het van groot belang dat studenten en scholieren de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen. Daarom zijn er structureel stageplekken beschikbaar op verschillende afdelingen voor studenten van zowel MBO, HBO als WO niveau. Stagelopen bij SKK betekent een leerzame periode in een aangename bedrijfsomgeving. Bovendien krijg je als stagiair veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ben jij op zoek naar een stageplek en lijkt het je wat om bij SKK stage te lopen? Mail dan je motivatie + CV naar solliciteren@skk.nl.

CV's van afgewezen sollicitanten worden niet bewaard tenzij met nadrukkelijke toestemming van kandidaten.

Open Sollicitaties

SKK Kozijnwacht heeft met regelmaat vacatures, zowel kantoorfuncties in Assen als uitvoeringsfuncties in de regio’s.
Lijkt het jou leuk om bij SKK te werken maar zie je geen vacature online staan, stuur dan een motivatie + CV naar solliciteren@skk.nl. onder vermelding ‘open sollicitatie’.

Beoordelen we je CV als geschikt voor SKK maar is er op het moment van solliciteren geen vacature in jouw vakgebied of regio dan houden we je gegevens in portefeuille om op een later tijdstip contact met je op te kunnen nemen.