Specialist in kozijnreparatie en onderhoud
Bel 085 - 303 84 32 of start reparatieverzoek

SKK Kozijnwacht is een serviceorganisatie waarbij gemotiveerd personeel het verschil maakt.
Medewerkers combineren hun professie met werkplezier en dit is de basis voor hoge klanttevredenheid.
Om te weten of dit goed bij jou past, beantwoord je de volgende vragen:
Ben jij goed in je vak, help je graag klanten en ben je ook nog een teamspeler?
Heb je drie keer JA geantwoord, dan is SKK Kozijnwacht de ideale werkgever voor jou.

 

Vacatures op de binnendienst in Assen

ICT Medewerker (startersfunctie)

Onze ICT-man of vrouw zorgt ervoor dat medewerkers hun werk probleemloos kunnen doen én dat ze optimaal gebruik maken van IT-mogelijkheden. Vakkennis van ICT en een dienstverlenend karakter zijn de sleutelwoorden van een geschikte kandidaat. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving of stuur een sollicitatie naar feeringa@skk.nl .

Serviceplanner (32 uur)

Onze serviceplanner is een spin in het web van opdrachtgevers, bewoners en servicemonteurs. Het opstellen van een efficiënte planning in combinatie met callcenterwerkzaamheden maken van deze functie een afwisselende baan die alleen past bij een collega met opgerolde mouwen. Klik hier voor een uitgebreide omschrijving of stuur een sollicitatie naar solliciteren@skk.nl.

 

Vacature in de buitendienst

(ervaren) Servicemonteur in de regio Nijmegen / Eindhoven.

Bekijk hier het functieprofiel of stuur een sollicitatie naar solliciteren@skk.nl .

Behalve deze actuele vacature heeft SKK altijd plaats voor gemotiveerde Service Monteurs die, afhankelijk van hun ervaring, kunnen worden ingezet voor het zelfstandig verrichten van reparaties en/of het verrichten van projectmatige werkzaamheden in teamverband. Ben je bekend met kunststof, aluminium en/of houten kozijnen en heb je (enige) ervaring met het monteren van hang- en sluitwerk? Stuur dan je CV + motivatie naar solliciteren@skk.nl.

 

Stageplaatsen

SKK Kozijnwacht is een erkend leerbedrijf en vindt het van groot belang dat studenten en scholieren de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen. Daarom zijn er structureel stageplekken beschikbaar op verschillende afdelingen voor studenten van zowel MBO, HBO als WO niveau. Stagelopen bij SKK betekent een leerzame periode in een aangename bedrijfsomgeving. Bovendien krijg je als stagiair veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ben jij op zoek naar een stageplek en lijkt het je wat om bij SKK stage te lopen? Mail dan je motivatie + CV naar solliciteren@skk.nl.

Momenteel beschikbaar: stageplek voor Hbo-student economische richting, combinatie van Verkoop Binnendienst en (online) Marketing! Bekijk het stage profiel hier.

Open Sollicitaties

SKK Kozijnwacht heeft met regelmaat vacatures, zowel kantoorfuncties in Assen als uitvoeringsfuncties in de regio’s.
Lijkt het jou leuk om bij SKK te werken maar zie je geen vacature online staan, stuur dan een motivatie + CV naar solliciteren@skk.nl. onder vermelding ‘open sollicitatie’.

Beoordelen we je CV als geschikt voor SKK maar is er op het moment van solliciteren geen vacature in jouw vakgebied of regio dan houden we je gegevens in portefeuille om op een later tijdstip contact met je op te kunnen nemen.