Specialist in kozijnreparatie en onderhoud

“We hebben voor dit project een bewonerstevredenheid van 8,5 gehaald. Mede dankzij SKK.”

 

Samen Verduurzamen (SaVe) is het motto van woningstichting Eigen Haard. In samenwerking met Takkenkamp Isolatie leverde SKK een bijdrage aan deze ambitie. In maart kregen de bestaande kozijnen van tweeënzeventig woningen aan de Jacob van Weesenbekestraat in Amsterdam, een volledige upgrade.

Bestaande kozijnen verbeteren is kostenbesparend én verlaagt de ecologische footprint van het kozijnbezit. De werkzaamheden zijn in hoog tempo uit te voeren en het gewenste energielabel is per woning al in één dag bereikt. Directievoerder Irma Lieverse van Eigen Haard kijkt er met tevredenheid op terug. “We hebben voor alle regio’s een onderhoudscontract met SKK. Ze werken heel netjes en komen afspraken na. Monteurs denken echt met ons mee, dat is heel fijn. Als een bewoner de sleutel van een cilinder kwijt is, dan geven ze dat ook meteen aan ons door. Hierdoor kunnen wij alle problemen in een keer oppakken en blijft er niks liggen.”

Het Centrum voor Woononderzoek meet na de oplevering de bewonerstevredenheid. Bewoners worden gebeld en hun ervaring brengen we in kaart. “We kregen hele mooie cijfers voor het projectteam. Je kunt natuurlijk nooit iedereen tevreden stellen. Mensen vinden het wel ingrijpend: zo’n opknapbeurt. Maar we hebben een aantal negens en tienen gekregen. Het eindcijfer is een 8,5 en daar zijn we heel blij mee!“

Balans tussen isolatie en ventilatie

Tweeënzeventig woningen aan de Jacob van Weesenbekestraat in Amsterdam zijn verduurzaamd. Samen  met Takkenkamp Isolatie BV zorgt SKK voor optimale isolatie van de schil. SKK voorziet de kozijnen van HR++ glas met hoge isolatiewaarde en voor een goede kierdichting wordt hang- en sluitwerk vervangen in combinatie met nieuw aanslagrubber. Om een gezond binnenklimaat te bevorderen worden bovendien zelfregulerende ventilatieroosters geplaatst.

Bijdrage aan het SaVe-programma Eigen Haard

Samen Verduurzamen (SaVe) luidt het motto van Eigen Haard en SKK levert met trots een bijdrage aan die ambitie. Dankzij kozijnrevitalisering kan de opdrachtgever qua budget én qua tijd meer tempo maken. De kozijnwerkzaamheden zijn in één dag klaar en de overlast voor bewoners is minimaal. De gerevitaliseerde kozijnen gaan weer zeker 25 jaar mee en bewoners profiteren van de energetische verbetering terwijl ook de bediening en beveiliging weer als nieuw functioneren.

Voor meer informatie over dit project óf revitalisering van uw kozijnen neemt u contact op met de rayonmanager in uw regio:

 

Waar zit SKK Kozijnwacht?

SKK Kozijnwacht repareert snel en vakkundig kozijnen en hang- en sluitwerk in heel Nederland. Spoedreparaties binnen één dag. Onze servicemonteurs zijn snel ter plaatse en hebben een gevarieerde busvoorraad waarmee ze 8 van de 10 klachten direct verhelpen.

Meer informatie over:

een éénmalig reparatieverzoek

preventief kozijnonderhoud

SKK-werkzaamheden tijdens de aangescherpte Corona-lockdown

Update Coronaprotocol d.d. 21 januari 2021

Naar onze website

Conform het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ voor de bouw- en technieksector, zet SKK haar werkzaamheden voort.

  • SKK Coronaprotocol blijft van kracht
  • Afspraken van SKK-monteurs tellen niet mee voor gemaximaliseerd bezoekersaantal van 1 gast
  • Voor werkzaamheden waarbij twee monteurs nodig zijn, werkt SKK met vaste koppels

Ter vermindering van eventuele risico’s hanteren wij een strikt protocol.
Klik hier om dit protocol te lezen.

Of klik hieronder om verder te gaan naar onze website.

Naar onze website Of lees hier meer