Specialist in kozijnreparatie en onderhoud

De verduurzaming van 180 portiekwoningen in Selwerderwijk Groningen is in volle vaart.
Het onderhoudsproject van Van Wijnen kenmerkt zich door woningisolatie, een nieuw verwarmingssysteem én verbetering van de gevelelementen.

SKK biedt met revitalisering van bestaande ramen en deuren een goed alternatief voor kozijnvervanging.
Dit is kostenbesparend én voordelig voor de ecologische footprint van corporatie De Huismeesters.

Technische onderdelen kozijnrevitalisering

SKK monteurs plaatsen HR++ glas en nieuwe ventilatieroosters die samen zorgen voor een goede balans tussen isolatie en ventilatie. Kunststof draaidelen worden voorzien van nieuw hang- en sluitwerk en nieuw rubber voor een juiste afsluiting en makkelijke bediening. Daarnaast zorgen de monteurs voor een luchtdichte aansluiting van de kozijnen in de gevel inclusief aftimmering. Na afronding van de werkzaamheden functioneren de draaidelen weer als nieuw en de isolerende waarde voldoet aan het gewenste niveau.

Optimale samenwerking

Als onderaannemer loopt SKK mee in de pas van het totaalproject. Kozijnwerk wordt per woning in één dag uitgevoerd zodat de overlast voor bewoners minimaal is en SKK de werkplek altijd wind- en waterdicht oplevert. Werkroutine biedt bovendien ruimte voor alle benodigde hulpmiddelen en samenwerkingsprocedures in het kader van VGM, zoals gebruik van een kraan bij verplaatsing van zwaar glas.

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor verduurzaming van uw kozijnen, neem dan contact op met één van onze rayonmanagers:
Noord/Oost – Jan de Jonge 06-21298499, Zuid – Ivar Olofsen 06-27024336, West – Jeroen van Vliet 06-27008244

Waar zit SKK Kozijnwacht?

SKK Kozijnwacht repareert snel en vakkundig kozijnen en hang- en sluitwerk in heel Nederland. Spoedreparaties binnen één dag. Onze servicemonteurs zijn snel ter plaatse en hebben een gevarieerde busvoorraad waarmee ze 8 van de 10 klachten direct verhelpen.

Meer informatie over:

een éénmalig reparatieverzoek

preventief kozijnonderhoud