SKK Kozijnwacht is op zoek naar een gedreven en enthousiaste BI medewerker die SKK naar een volgende fase kan brengen.

 

 

SKK Kozijnwacht is een dienstverlenende organisatie voor kozijnreparatie en preventief onderhoud. Het monteur korps bestaat uit ca. 50 medewerkers verspreid over heel Nederland en werkzaam in hun woongebied. Planning, werkvoorbereiding en administratie van werkzaamheden gebeurt vanuit het SKK-kantoor in Assen.

Informatievoorziening over onze performance speelt een steeds grotere rol, zowel voor klanten als voor eigen medewerkers:

Om deze informatievoorziening leading te maken voor de bedrijfsvoering van SKK, zoekt SKK een BI-medewerker die stuurinformatie kan genereren vanuit de geautomatiseerde administratie. Zowel bestaande rapporten voor individuele en/of teamverantwoording, als nieuw te ontwikkelen rapporten en voorspelmodellen.

 

Doel:
Doel van de functie is optimalisatie van interne processen én het aanjagen van commerciële mogelijkheden (klantwaarde, churn, acquisitie). Hiermee is de BI-medewerker een data-spin in het integrale SKK-web.

 

Taken:

 

 Functie-eisen

 

Aanvullende competenties

 

Contact
Heb je interesse, stuur dan je CV en motivatie naar feeringa@skk.nl Voor meer informatie bel je met Marco Feeringa op 0592-378593.

 

Download hier de PDF